IMPRIMÉ
« Best sushi: Chef Billy the Kiss, gets innovative with his St-Tropez maki roll dish, a mix of tuna, avocado, asparagus and tempura shrimp. »
https://drurymirror.org/2023/10/19/1c4codoyiz1 The Gazette, Week-End Life, Saturday, December 30, 2006.
https://lewishamcyclists.org.uk/h17oxjuf0« Maki that makes its mark : Chef Billy (“Billy the Kiss” to regulars), the main talent behind the fancy designer makis at Sho-Dan on Metcalfe St. I fondly remember his Twister as the most exciting maki to pass my lips. … He’s come up with a whole new set of rice paper, soya paper and nori wrapped fish and vegetable rounds served with sauces that or either spicy, creamy or spicy and creamy. »
Ambien Order Canada Lesley Chesterman – Dining Out, The Gazette, Week-End Life, Montreal, Saturday, April 29, 2006.
https://filmsofnepal.com/5ap15xbu« Sushi is still king… The Satellite restaurant offers a variety of non-traditional combinations. »
https://www.fesn.org/?gyt=9gel8w18u0q Lesley Chesterman – Dining Out, The Gazette, , Life, Saturday, November 5, 2003.
https://fcstruga.com/uncategorized/pha614e3ng« Comme un tableau de maître : Les adorables mini-pizzas constituées d’une galette de riz sont à elles seules des petits chefs-d’œuvre d’élégance. L’effet Kaléidoscopique du thon rouge, du saumon fumé et des œufs de poisson (caviar) orangés est un plaisir pour l’œil autant que pour le palais. Les mets colorés et savoureux proposés sont l’œuvre de Billy…»
Richard Bizier – À toutes les sauces, Le Journal de Montréal, cahier Weekend, page 49, samedi le 15 juin 2002.
TÉLÉ & RADIO
https://dna-awakening.org/t38agtna4 Deux filles le matin, TVA, 25 septembre 2005
https://totlb.com/uncategorized/c0p2wv9ou3